Achternaam XamenaMeer weten over de achternaam Xamena is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Xamena in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Xamena leven.

De Xamena achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Xamena, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Xamena zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Xamena

Bekijk kaart van de achternaam Xamena

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Xamena ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Xamena draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Xamena die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Xamena vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Xamena zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Xamena onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Xamena in de wereld

 1. Spanje Spanje (239)
 2. Argentinië Argentinië (145)
 3. Frankrijk Frankrijk (28)
 4. Engeland Engeland (2)
 5. Chili Chili (1)
 6. Ierland Ierland (1)
 7. Italië Italië (1)
 8. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Xamena hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Xamena in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Xamena de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Xamena een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Xamena enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Xamena. Dit komt doordat de achternaam Xamena vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Xamena veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Xamena, zoals we kunnen zien.

 1. Ximena
 2. Xamani
 3. Ximeno
 4. Ximen
 5. Xiaomin
 6. Xianmin
 7. Xhemani
 8. Xinyan