Achternaam YaguesMeer weten over de achternaam Yagues is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Yagues in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Yagues leven.

De Yagues achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Yagues, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Yagues zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Yagues

Bekijk kaart van de achternaam Yagues

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Yagues ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Yagues draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Yagues die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Yagues vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Yagues zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Yagues onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Yagues in de wereld

 1. Spanje Spanje (495)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (32)
 3. Frankrijk Frankrijk (29)
 4. Nieuw-Caledonië Nieuw-Caledonië (21)
 5. Mexico Mexico (13)
 6. Senegal Senegal (4)
 7. Argentinië Argentinië (3)
 8. Venezuela Venezuela (2)
 9. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Yagues hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Yagues in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Yagues de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Yagues een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Yagues. Dit komt doordat de achternaam Yagues vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Yagues stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Yagues.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Yagues veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Yagues, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Yagues, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Yagues, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Yagues met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Yages
 2. Yaguas
 3. Yaguez
 4. Yaques
 5. Yegues
 6. Yakes
 7. Yeguas
 8. Yoguez
 9. Yagües
 10. Yagas
 11. Yeguez
 12. Yaquez
 13. Yakus
 14. Yaches
 15. Yaguchi
 16. Yakush
 17. Yasquez
 18. Ysus
 19. Yasuko
 20. Yogesh
 21. Yacuk
 22. Yakuza
 23. Ygas
 24. Yagiz
 25. Yjes
 26. Yusus
 27. Yokus
 28. Yaguache
 29. Yaguachi
 30. Yakich
 31. Yakish
 32. Yaksic
 33. Yasig
 34. Yazici
 35. Yescas
 36. Yezek
 37. Ysais
 38. Ysas
 39. Ysusi
 40. Yzaga