Achternaam ängelMeer weten over de achternaam ängel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ängel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ängel leven.

De ängel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ängel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ängel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ängel

Bekijk kaart van de achternaam ängel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ängel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ängel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ängel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ängel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ängel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ängel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ängel in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ängel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ängel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ängel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ängel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ängel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ängel. Dit komt doordat de achternaam ängel vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam ängel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met ängel, zoals we kunnen zien.

 1. ángel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. Aingel
 5. Ancel
 6. Angela
 7. Angele
 8. Angeli
 9. Angell
 10. Angeln
 11. Angelo
 12. Angels
 13. Angely
 14. Anghel
 15. Ansel
 16. Angelu
 17. Anxel
 18. Anguel
 19. Angal
 20. Angol
 21. Anjel
 22. Angiel
 23. ángeles
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello