Achternaam ángelMeer weten over de achternaam ángel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ángel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ángel leven.

De ángel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ángel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ángel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ángel

Bekijk kaart van de achternaam ángel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ángel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ángel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ángel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ángel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ángel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ángel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ángel in de wereld

 1. Spanje Spanje (107)
 2. Mexico Mexico (76)
 3. Colombia Colombia (73)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)
 6. Peru Peru (4)
 7. Frankrijk Frankrijk (3)
 8. Guatemala Guatemala (3)
 9. Panama Panama (3)
 10. El Salvador El Salvador (3)
 11. Venezuela Venezuela (3)
 12. Nicaragua Nicaragua (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Argentinië Argentinië (1)
 15. Brazilië Brazilië (1)
 16. Chili Chili (1)
 17. Costa Rica Costa Rica (1)
 18. Engeland Engeland (1)
 19. Italië Italië (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ángel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ángel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ángel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ángel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ángel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ángel. Dit komt doordat de achternaam ángel vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam ángel hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ángel maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam ángel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met ángel, zoals we kunnen zien.

 1. ängel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. ángeles
 5. Aingel
 6. Ancel
 7. Angela
 8. Angele
 9. Angeli
 10. Angell
 11. Angeln
 12. Angelo
 13. Angels
 14. Angely
 15. Anghel
 16. Ansel
 17. Angelu
 18. Anxel
 19. Anguel
 20. Angal
 21. Angol
 22. Anjel
 23. Angiel
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello