Achternaam álvaroMeer weten over de achternaam álvaro is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam álvaro in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam álvaro leven.

De álvaro achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van álvaro, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam álvaro zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam álvaro

Bekijk kaart van de achternaam álvaro

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal álvaro ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam álvaro draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle álvaro die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam álvaro vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam álvaro zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als álvaro onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer álvaro in de wereld

 1. Angola Angola (5521)
 2. Portugal Portugal (359)
 3. Spanje Spanje (126)
 4. Brazilië Brazilië (28)
 5. Ecuador Ecuador (5)
 6. Chili Chili (3)
 7. Engeland Engeland (3)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 9. Mexico Mexico (2)
 10. Argentinië Argentinië (1)
 11. Zwitserland Zwitserland (1)
 12. Kaapverdië Kaapverdië (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Denemarken Denemarken (1)
 15. Equatoriaal-Guinea Equatoriaal-Guinea (1)
 16. Mozambique Mozambique (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 19. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal álvaro hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam álvaro in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen álvaro de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen álvaro een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam álvaro enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam álvaro stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met álvaro.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam álvaro hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met álvaro maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam álvaro veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met álvaro, zoals we kunnen zien.

 1. Alvaro
 2. álvarez
 3. álvares
 4. Albaro
 5. Alfaro
 6. Alvar
 7. Alvara
 8. Alvardo
 9. Alvare
 10. Alvari
 11. Alvario
 12. Alvero
 13. Alvard
 14. Ahlvers
 15. Alabro
 16. Alavar
 17. Albar
 18. Albari
 19. Albars
 20. Albart
 21. Albero
 22. Albro
 23. Alfar
 24. Alfara
 25. Alfard
 26. Alfero
 27. Allevard
 28. Alvarado
 29. Alvaran
 30. Alvarde
 31. Alvaredo
 32. Alvares
 33. Alvarez
 34. Alvarin
 35. Alvear
 36. Alver
 37. Alvera
 38. Alverd
 39. Alveri
 40. Alverio