Achternaam ásmundsdóttirMeer weten over de achternaam ásmundsdóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ásmundsdóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ásmundsdóttir leven.

De ásmundsdóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ásmundsdóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ásmundsdóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ásmundsdóttir

Bekijk kaart van de achternaam ásmundsdóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ásmundsdóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ásmundsdóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ásmundsdóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ásmundsdóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ásmundsdóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ásmundsdóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ásmundsdóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (228)
 2. Denemarken Denemarken (3)
 3. Canada Canada (1)
 4. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ásmundsdóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ásmundsdóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ásmundsdóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ásmundsdóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ásmundsdóttir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ásmundsdóttir. Dit komt doordat de achternaam ásmundsdóttir vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam ásmundsdóttir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ásmundsdóttir.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ásmundsdóttir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ásmundsdóttir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ásmundsdóttir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. ásmundsson
 2. Asmundo
 3. Aismendi
 4. Asmunsen
 5. Aizmendi
 6. Asumendi
 7. Auzmendi
 8. Azumendi
 9. Auzmendia
 10. Asmani
 11. Agimont
 12. Ashment
 13. Ashmun
 14. Asman
 15. Asmann
 16. Asnani
 17. Assenheimer
 18. Assman
 19. Assmann
 20. Assoumani
 21. Ausman
 22. Azmani
 23. Assienin
 24. Asumani
 25. Ashenheim
 26. Asmine
 27. Agnandji
 28. Asmon
 29. Asnouni
 30. Aguñin
 31. Assimans
 32. Azzimonti
 33. Asanin
 34. Asomani
 35. Asiminas
 36. Asimani
 37. Ajmani
 38. Aisman
 39. Accomando
 40. Achman