Achternaam ásmundssonMeer weten over de achternaam ásmundsson is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ásmundsson in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ásmundsson leven.

De ásmundsson achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ásmundsson, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ásmundsson zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ásmundsson

Bekijk kaart van de achternaam ásmundsson

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ásmundsson ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ásmundsson draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ásmundsson die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ásmundsson vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ásmundsson zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ásmundsson onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ásmundsson in de wereld

 1. IJsland IJsland (258)
 2. Denemarken Denemarken (4)
 3. Faeröer Eilanden Faeröer Eilanden (1)
 4. Maleisië Maleisië (1)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ásmundsson hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ásmundsson in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ásmundsson de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ásmundsson een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam ásmundsson stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ásmundsson.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ásmundsson, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ásmundsson, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ásmundsson met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Asmundo
 2. Asmunsen
 3. Asmann
 4. Assmann
 5. Aismendi
 6. ásmundsdóttir
 7. Asmon
 8. Agamenon
 9. Accomando
 10. Ackmann
 11. Aganon
 12. Agimon
 13. Agnon
 14. Aignon
 15. Aizmendi
 16. Akemann
 17. Akemon
 18. Ashmon
 19. Ashmun
 20. Asman
 21. Assman
 22. Asumendi
 23. Ausman
 24. Auzmendi
 25. Azumendi
 26. Auzmendia
 27. Asmahan
 28. Agamenone
 29. Akunen
 30. Azmanov
 31. Aguemon
 32. Assoumanou
 33. Aizannon
 34. Assienin
 35. Azenon
 36. Assouman
 37. Azanon
 38. Asmine
 39. Axmann
 40. Asañon