Achternaam ågrenMeer weten over de achternaam ågren is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ågren in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ågren leven.

De ågren achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ågren, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ågren zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ågren

Bekijk kaart van de achternaam ågren

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ågren ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ågren draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ågren die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ågren vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ågren zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ågren onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ågren in de wereld

 1. Zweden Zweden (4593)
 2. Finland Finland (343)
 3. Noorwegen Noorwegen (126)
 4. Denemarken Denemarken (16)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 6. Spanje Spanje (3)
 7. Engeland Engeland (2)
 8. Hong Kong Hong Kong (2)
 9. Thailand Thailand (2)
 10. China China (1)
 11. Duitsland Duitsland (1)
 12. Frankrijk Frankrijk (1)
 13. Hongarije Hongarije (1)
 14. Israël Israël (1)
 15. Mexico Mexico (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ågren hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ågren in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ågren de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ågren een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam ågren enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam ågren stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ågren.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ågren, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ågren, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ågren met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Agren
 2. Ahgren
 3. Agron
 4. Aigrin
 5. Aigron
 6. Akeren
 7. Askren
 8. Aciron
 9. Ackeren
 10. Acorn
 11. Agaran
 12. Ageron
 13. Agrain
 14. Agront
 15. Asiron
 16. Asorin
 17. Augeron
 18. Azorin
 19. Azurin
 20. Azuron
 21. Acoran
 22. åkerman
 23. Achrem
 24. Agruna
 25. Akron
 26. Agrina
 27. Agareno
 28. Akran
 29. Azran
 30. Acerman
 31. Acerno
 32. Acharan
 33. Achorn
 34. Acreman
 35. Agramun
 36. Aguaron
 37. Aguiran
 38. Aigremont
 39. Akerman
 40. Akram