Achternaam ægisdóttirMeer weten over de achternaam ægisdóttir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam ægisdóttir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam ægisdóttir leven.

De ægisdóttir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van ægisdóttir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam ægisdóttir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam ægisdóttir

Bekijk kaart van de achternaam ægisdóttir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal ægisdóttir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam ægisdóttir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle ægisdóttir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam ægisdóttir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam ægisdóttir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als ægisdóttir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer ægisdóttir in de wereld

 1. IJsland IJsland (156)
 2. Denemarken Denemarken (3)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal ægisdóttir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam ægisdóttir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen ægisdóttir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen ægisdóttir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met ægisdóttir. Dit komt doordat de achternaam ægisdóttir vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam ægisdóttir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam ægisdóttir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam ægisdóttir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. ágústsdóttir
 2. Agustsdottir
 3. Agistri
 4. Agosti
 5. Agostin
 6. Agusti
 7. Agustin
 8. Aquisti
 9. Augusti
 10. Augustin
 11. ágoston
 12. Asistiri
 13. Augustein
 14. Agastin
 15. Akister
 16. Acquisti
 17. Agesta
 18. Agost
 19. Agosta
 20. Agosteo
 21. Agostine
 22. Agostini
 23. Agostino
 24. Agosto
 25. Agoston
 26. Agusta
 27. Agusten
 28. Agustina
 29. Agustine
 30. Agustini
 31. Agusto
 32. Auguiste
 33. August
 34. Augusta
 35. Augustave
 36. Auguste
 37. Augustine
 38. Augustini
 39. Augustino
 40. Augusto