Achternaam AaaMeer weten over de achternaam Aaa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaa leven.

De Aaa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaa

Bekijk kaart van de achternaam Aaa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaa in de wereld

 1. Uruguay Uruguay (38)
 2. Indonesië Indonesië (27)
 3. Afghanistan Afghanistan (12)
 4. Iran Iran (9)
 5. Mongolië Mongolië (4)
 6. Filipijnen Filipijnen (3)
 7. India India (2)
 8. Maleisië Maleisië (2)
 9. Niger Niger (2)
 10. Polen Polen (2)
 11. Israël Israël (1)
 12. Slowakije Slowakije (1)
 13. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaa enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaa. Dit komt doordat de achternaam Aaa vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aaa hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaa maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aaa veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aaa, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaa, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaa, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaa met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aa
 2. Aia
 3. Awa
 4. Aya
 5. Aaya
 6. Aaah
 7. Ayaa
 8. Aua
 9. Aaaa
 10. Ahaa
 11. Aah
 12. A
 13. Ae
 14. Aeh
 15. Ah
 16. Ahe
 17. Ahia
 18. Aho
 19. Ai
 20. Aiu
 21. Ao
 22. Aou
 23. Au
 24. Aue
 25. Aw
 26. Awai
 27. Awaya
 28. Awe
 29. Ay
 30. Ayaia
 31. Ayau
 32. Aye
 33. Ayi
 34. Ayo
 35. Aowa
 36. Aio
 37. Ayah
 38. Auwa
 39. Away
 40. Aie