Achternaam AaalMeer weten over de achternaam Aaal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaal leven.

De Aaal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaal

Bekijk kaart van de achternaam Aaal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaal in de wereld

 1. Afghanistan Afghanistan (9)
 2. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaal enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaal. Dit komt doordat de achternaam Aaal vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aaal hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaal maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaal, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaal, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaal met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Awal
 2. Aal
 3. Ayal
 4. Aali
 5. Aalla
 6. Ahl
 7. Aiala
 8. Aill
 9. Al
 10. Ala
 11. Alai
 12. Alao
 13. Alau
 14. Alay
 15. All
 16. Auel
 17. Aul
 18. Aull
 19. Ayala
 20. Ayale
 21. Alaa
 22. Ayul
 23. Alae
 24. Auil
 25. Awali
 26. Auwal
 27. Awil
 28. Aol
 29. Awala
 30. Awale
 31. Ael
 32. Awol
 33. Ahaly
 34. Aoual
 35. Ahalli
 36. Ahle
 37. Ahlo
 38. Ahola
 39. Aile
 40. Aille