Achternaam AakerMeer weten over de achternaam Aaker is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaker in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaker leven.

De Aaker achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaker, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaker zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaker

Bekijk kaart van de achternaam Aaker

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaker ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaker draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaker die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaker vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaker zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaker onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaker in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (779)
 2. Noorwegen Noorwegen (180)
 3. Canada Canada (20)
 4. Zweden Zweden (5)
 5. Australië Australië (2)
 6. Denemarken Denemarken (2)
 7. Polen Polen (2)
 8. Brazilië Brazilië (1)
 9. Indonesië Indonesië (1)
 10. India India (1)
 11. Iran Iran (1)
 12. Qatar Qatar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaker hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaker in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaker de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaker een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaker enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aaker stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaker.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aaker, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aaker, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aaker met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Acker
 2. Aker
 3. Asker
 4. Auker
 5. Akker
 6. Aakre
 7. Acer
 8. Acher
 9. Acier
 10. Ager
 11. Agger
 12. Aguer
 13. Aikar
 14. Akar
 15. Akery
 16. Akkar
 17. Aser
 18. Asher
 19. Askar
 20. Asser
 21. Aucker
 22. Auger
 23. Ayser
 24. Azer
 25. Aasir
 26. Akier
 27. Asier
 28. Akor
 29. Agier
 30. Azzer
 31. Ajer
 32. Akir
 33. Axer
 34. Agher
 35. Askeur
 36. Ackery
 37. Acar
 38. Acera
 39. Acero
 40. Achar