Achternaam AaliyahMeer weten over de achternaam Aaliyah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaliyah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaliyah leven.

De Aaliyah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaliyah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaliyah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaliyah

Bekijk kaart van de achternaam Aaliyah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaliyah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaliyah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaliyah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaliyah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaliyah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaliyah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaliyah in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (4)
 2. Oeganda Oeganda (4)
 3. Engeland Engeland (3)
 4. Kenia Kenia (3)
 5. Botswana Botswana (1)
 6. Denemarken Denemarken (1)
 7. India India (1)
 8. Maleisië Maleisië (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaliyah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaliyah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaliyah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaliyah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aaliyah enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Aliya
 2. Alyah
 3. Aliuah
 4. Auliya
 5. Ailhiyah
 6. Aali
 7. Aalla
 8. Alaya
 9. Alia
 10. Aliau
 11. Allah
 12. Allia
 13. Aluya
 14. Aulia
 15. Aliyu
 16. Alya
 17. Alih
 18. Aliwa
 19. Allaya
 20. Aleya
 21. Aloya
 22. Ahleh
 23. Aiala
 24. Ailey
 25. Ailly
 26. Ala
 27. Alai
 28. Alao
 29. Alau
 30. Alay
 31. Alayo
 32. Alea
 33. Aley
 34. Aleye
 35. Ali
 36. Alie
 37. Alio
 38. Aliou
 39. Alioua
 40. Alioui