Achternaam AanamMeer weten over de achternaam Aanam is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aanam in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aanam leven.

De Aanam achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aanam, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aanam zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aanam

Bekijk kaart van de achternaam Aanam

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aanam ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aanam draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aanam die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aanam vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aanam zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aanam onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aanam in de wereld

 1. India India (267)
 2. Israël Israël (13)
 3. Pakistan Pakistan (6)
 4. Bangladesh Bangladesh (4)
 5. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aanam hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aanam in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aanam de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aanam een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aanam enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aanam stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aanam.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aanam veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aanam, zoals we kunnen zien.

 1. Aanan
 2. Anam
 3. Annam
 4. Anama
 5. Anan
 6. Anim
 7. Annan
 8. Aynan
 9. Anana
 10. Ayanami
 11. Amana
 12. Anum
 13. Ammam
 14. Aamimi
 15. Aananou
 16. Ahnen
 17. Ahnin
 18. Aiman
 19. Amama
 20. Aman
 21. Amane
 22. Amani
 23. Amanio
 24. Amann
 25. Amano
 26. Amiama
 27. Amian
 28. Amiana
 29. Amina
 30. Aminah
 31. Ammama
 32. Amman
 33. Anahnah
 34. Anane
 35. Anani
 36. Anania
 37. Ananou
 38. Anema
 39. Aniana
 40. Anima