Achternaam AananMeer weten over de achternaam Aanan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aanan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aanan leven.

De Aanan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aanan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aanan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aanan

Bekijk kaart van de achternaam Aanan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aanan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aanan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aanan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aanan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aanan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aanan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aanan in de wereld

 1. Marokko Marokko (307)
 2. Nigeria Nigeria (35)
 3. Spanje Spanje (23)
 4. India India (14)
 5. België België (12)
 6. Bangladesh Bangladesh (4)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 8. Pakistan Pakistan (2)
 9. Denemarken Denemarken (1)
 10. Algerije Algerije (1)
 11. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aanan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aanan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aanan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aanan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aanan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aanan, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aanan, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aanan met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Anan
 2. Annan
 3. Aynan
 4. Aanam
 5. Aananou
 6. Ahnen
 7. Ahnin
 8. Aiman
 9. Aman
 10. Amann
 11. Amian
 12. Amman
 13. Anam
 14. Anane
 15. Anani
 16. Annen
 17. Annin
 18. Annon
 19. Anyan
 20. Auman
 21. Ayman
 22. Anon
 23. Anana
 24. Anano
 25. Ayenan
 26. Amana
 27. Amyan
 28. Anen
 29. Annam
 30. A man
 31. Aunon
 32. Ainane
 33. Annane
 34. Ahanin
 35. Annani
 36. Ahmann
 37. Ahmian
 38. Ahonen
 39. Aimon
 40. Amain