Achternaam AaseMeer weten over de achternaam Aase is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aase in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aase leven.

De Aase achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aase, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aase zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aase

Bekijk kaart van de achternaam Aase

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aase ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aase draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aase die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aase vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aase zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aase onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aase in de wereld

 1. Noorwegen Noorwegen (2655)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (739)
 3. Iran Iran (104)
 4. Nigeria Nigeria (94)
 5. Zweden Zweden (45)
 6. Canada Canada (20)
 7. Denemarken Denemarken (13)
 8. Pakistan Pakistan (13)
 9. India India (8)
 10. Costa Rica Costa Rica (4)
 11. Engeland Engeland (4)
 12. Zwitserland Zwitserland (2)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 14. Bulgarije Bulgarije (1)
 15. Brazilië Brazilië (1)
 16. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 17. Chili Chili (1)
 18. Colombia Colombia (1)
 19. Estland Estland (1)
 20. Spanje Spanje (1)
 21. Frankrijk Frankrijk (1)
 22. Griekenland Griekenland (1)
 23. Ierland Ierland (1)
 24. Macedonië Macedonië (1)
 25. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aase hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aase in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aase de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aase een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aase enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aase. Dit komt doordat de achternaam Aase vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aase stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aase.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aase veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aase, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aase, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aase, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aase met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Aage
 2. Aas
 3. Aise
 4. Asse
 5. Ause
 6. Ase
 7. Aasa
 8. Ayse
 9. Acse
 10. Aaz
 11. Ace
 12. Acee
 13. Ache
 14. Acs
 15. Age
 16. Agee
 17. Agge
 18. Agie
 19. Ague
 20. Aice
 21. Aige
 22. Ais
 23. Aisa
 24. Aisea
 25. Aisse
 26. Aisy
 27. Ake
 28. Akee
 29. Aksu
 30. Aos
 31. As
 32. Asa
 33. Asea
 34. Ash
 35. Ashe
 36. Asi
 37. Ask
 38. Aske
 39. Aso
 40. Assa