Achternaam AakkiMeer weten over de achternaam Aakki is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aakki in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aakki leven.

De Aakki achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aakki, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aakki zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aakki

Bekijk kaart van de achternaam Aakki

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aakki ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aakki draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aakki die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aakki vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aakki zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aakki onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aakki in de wereld

 1. Spanje Spanje (27)
 2. Marokko Marokko (9)
 3. India India (8)
 4. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aakki hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aakki in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aakki de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aakki een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aakki enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Aakki, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Aakki, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Aakki met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Akki
 2. Akai
 3. Akhi
 4. Aki
 5. Akka
 6. Akoi
 7. Akui
 8. Aoki
 9. Akku
 10. Auzki
 11. Ayaki
 12. Aack
 13. Ah-ki
 14. Akwi
 15. Aski
 16. Aage
 17. Aakcha
 18. Aas
 19. Aase
 20. Aaz
 21. Achi
 22. Ack
 23. Ackah
 24. Ackey
 25. Acks
 26. Aek
 27. Agahi
 28. Agi
 29. Agui
 30. Agyei
 31. Ahaik
 32. Ahauzi
 33. Aiachi
 34. Aiazzi
 35. Aichi
 36. Aici
 37. Aigi
 38. Aikey
 39. Aissi
 40. Ajayhi