Achternaam AackMeer weten over de achternaam Aack is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aack in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aack leven.

De Aack achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aack, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aack zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aack

Bekijk kaart van de achternaam Aack

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aack ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aack draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aack die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aack vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aack zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aack onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aack in de wereld

 1. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aack hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aack in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aack de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aack een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aack enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aack. Dit komt doordat de achternaam Aack vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Aack hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aack maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Ack
 2. Auck
 3. Aach
 4. Aage
 5. Aakki
 6. Aas
 7. Aase
 8. Aaz
 9. Aca
 10. Ace
 11. Ach
 12. Acks
 13. Aco
 14. Acs
 15. Acu
 16. Acy
 17. Aek
 18. Ahaik
 19. Aice
 20. Aich
 21. Aici
 22. Ak
 23. Asca
 24. Asch
 25. Asci
 26. Asco
 27. Ask
 28. Auca
 29. Auce
 30. Auch
 31. Auci
 32. Ayach
 33. Ayca
 34. Aych
 35. Ayuk
 36. Azca
 37. Ac
 38. Azco
 39. Awak
 40. Aaas