Achternaam AaasMeer weten over de achternaam Aaas is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aaas in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aaas leven.

De Aaas achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aaas, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aaas zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aaas

Bekijk kaart van de achternaam Aaas

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aaas ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aaas draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aaas die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aaas vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aaas zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aaas onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aaas in de wereld

 1. Afghanistan Afghanistan (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aaas hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aaas in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aaas de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aaas een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaas. Dit komt doordat de achternaam Aaas vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aaas stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aaas.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aaas veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aaas, zoals we kunnen zien.

 1. Aas
 2. Ayas
 3. Aias
 4. Awas
 5. Aage
 6. Aase
 7. Aaz
 8. Aca
 9. Acks
 10. Acs
 11. Aga
 12. Agay
 13. Aggs
 14. Ahaus
 15. Ahis
 16. Ais
 17. Aja
 18. Ajao
 19. Aka
 20. Akai
 21. Akao
 22. Akau
 23. Aos
 24. As
 25. Asa
 26. Asai
 27. Asao
 28. Asay
 29. Aus
 30. Awais
 31. Awes
 32. Awys
 33. Axa
 34. Ayais
 35. Ayasa
 36. Ayash
 37. Ayaso
 38. Ayaz
 39. Ayes
 40. Ayos