Achternaam AachMeer weten over de achternaam Aach is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Aach in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Aach leven.

De Aach achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Aach, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Aach zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Aach

Bekijk kaart van de achternaam Aach

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Aach ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Aach draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Aach die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Aach vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Aach zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Aach onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Aach in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (87)
 2. Duitsland Duitsland (77)
 3. Luxemburg Luxemburg (21)
 4. Mexico Mexico (14)
 5. Canada Canada (3)
 6. Iran Iran (3)
 7. Frankrijk Frankrijk (2)
 8. India India (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Aach hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Aach in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Aach de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Aach een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Aach enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aach. Dit komt doordat de achternaam Aach vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Aach stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Aach.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Aach veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aach, zoals we kunnen zien.

 1. Ach
 2. Aich
 3. Asch
 4. Auch
 5. Ayach
 6. Aych
 7. Aack
 8. Aage
 9. Aakcha
 10. Aas
 11. Aase
 12. Aaz
 13. Aca
 14. Acche
 15. Ace
 16. Acha
 17. Ache
 18. Achi
 19. Acho
 20. Achu
 21. Achy
 22. Ack
 23. Aco
 24. Acs
 25. Acu
 26. Acy
 27. Aiachi
 28. Aice
 29. Aicha
 30. Aichi
 31. Aici
 32. Akcha
 33. Asca
 34. Asche
 35. Ascho
 36. Asci
 37. Asco
 38. Ash
 39. Auca
 40. Auce