Achternaam AbilovMeer weten over de achternaam Abilov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abilov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abilov leven.

De Abilov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abilov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abilov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abilov

Bekijk kaart van de achternaam Abilov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abilov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abilov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abilov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abilov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abilov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abilov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abilov in de wereld

 1. Kazachstan Kazachstan (9389)
 2. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (5315)
 3. Oezbekistan Oezbekistan (3722)
 4. Rusland Rusland (861)
 5. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (426)
 6. Bulgarije Bulgarije (105)
 7. Georgië Georgië (90)
 8. Tadzjikistan Tadzjikistan (35)
 9. Thailand Thailand (24)
 10. Wit-Rusland Wit-Rusland (14)
 11. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 12. Duitsland Duitsland (4)
 13. Engeland Engeland (4)
 14. Noorwegen Noorwegen (4)
 15. Turkije Turkije (3)
 16. Moldavië Moldavië (2)
 17. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 18. Spanje Spanje (1)
 19. Israël Israël (1)
 20. Marokko Marokko (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)
 22. Nederland Nederland (1)
 23. Portugal Portugal (1)
 24. Zweden Zweden (1)
 25. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abilov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abilov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abilov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abilov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilov. Dit komt doordat de achternaam Abilov vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abilov hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilov maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abilova
 2. Abylov
 3. Avilov
 4. Abelov
 5. Abylova
 6. Ablaev
 7. Abeleven
 8. Afalava
 9. Apelby
 10. Abelbasov
 11. Abelovitz
 12. Abolafia
 13. Abolafio
 14. Afolabi
 15. Apleby
 16. Appelbom
 17. Appleby
 18. Abulafia
 19. Aboulafia
 20. Aboulfath
 21. Appelboom
 22. Applebee
 23. Appleford
 24. Abalabide
 25. Aboulfadl
 26. Avolivolo
 27. Aboulibada
 28. Apfelbaum
 29. Apfelbeck
 30. Appelbaum
 31. Applebaum
 32. Applebury
 33. Abu labdah
 34. Aboulfadle
 35. Abouelfath
 36. Aboulfounoun
 37. Appleberry