Achternaam BeşirMeer weten over de achternaam Beşir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beşir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beşir leven.

De Beşir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beşir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beşir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beşir

Bekijk kaart van de achternaam Beşir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beşir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beşir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beşir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beşir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beşir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beşir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beşir in de wereld

 1. Turkije Turkije (2220)
 2. Noord-Cyprus Noord-Cyprus (69)
 3. Roemenië Roemenië (4)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beşir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beşir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beşir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beşir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beşir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beşir.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beşir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beşir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bechir
 2. Bekir
 3. Beshir
 4. Başar
 5. Beširi
 6. Başer
 7. Bachir
 8. Bakir
 9. Baqir
 10. Bashir
 11. Basir
 12. Beazer
 13. Becar
 14. Beceiro
 15. Becer
 16. Bechar
 17. Becher
 18. Bechier
 19. Becker
 20. Becwar
 21. Beeker
 22. Beezer
 23. Beger
 24. Beggar
 25. Begger
 26. Begor
 27. Beguer
 28. Begur
 29. Beigier
 30. Beiser
 31. Beishir
 32. Beixer
 33. Beizer
 34. Bejar
 35. Beker
 36. Bekher
 37. Bekkar
 38. Bekker
 39. Bekour
 40. Bekri