Achternaam BesandMeer weten over de achternaam Besand is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besand in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besand leven.

De Besand achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besand, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besand zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besand

Bekijk kaart van de achternaam Besand

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besand ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besand draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besand die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besand vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besand zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besand onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besand in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (244)
 2. Duitsland Duitsland (58)
 3. Frankrijk Frankrijk (33)
 4. Denemarken Denemarken (7)
 5. Israël Israël (1)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besand hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besand in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besand de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besand een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besand enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besand stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besand.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besand, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besand, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besand met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Besant
 2. Basant
 3. Besante
 4. Bessant
 5. Besent
 6. Bigand
 7. Bescond
 8. Boscand
 9. Beasant
 10. Beszant
 11. Bezant
 12. Bachand
 13. Bagant
 14. Basanta
 15. Basante
 16. Bashant
 17. Baskind
 18. Basned
 19. Bassant
 20. Bazant
 21. Begnaud
 22. Bessent
 23. Bezzant
 24. Bicandi
 25. Bigant
 26. Bikandi
 27. Bisanti
 28. Bossant
 29. Bozant
 30. Bujanda
 31. Bezent
 32. Buganda
 33. Buxant
 34. Bocande
 35. Baganda
 36. Basanti
 37. Besnati
 38. Begent
 39. Bezants
 40. Bacanta