Achternaam BezantMeer weten over de achternaam Bezant is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezant in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezant leven.

De Bezant achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezant, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezant zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezant

Bekijk kaart van de achternaam Bezant

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezant ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezant draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezant die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezant vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezant zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezant onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezant in de wereld

 1. Engeland Engeland (229)
 2. Australië Australië (94)
 3. Wales Wales (42)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (38)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 6. Canada Canada (22)
 7. Bermuda Bermuda (5)
 8. Schotland Schotland (2)
 9. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 10. Griekenland Griekenland (1)
 11. Nederland Nederland (1)
 12. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 13. Portugal Portugal (1)
 14. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezant hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezant in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezant de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezant een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bezant stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezant.

 1. Bazant
 2. Besant
 3. Bezzant
 4. Bozant
 5. Bezent
 6. Beszant
 7. Bezants
 8. Bagant
 9. Basant
 10. Besand
 11. Besante
 12. Bessant
 13. Bigant
 14. Besent
 15. Bazent
 16. Bazante
 17. Buxant
 18. Beasant
 19. Begent
 20. Bacanta
 21. Bachant
 22. Bageant
 23. Bagent
 24. Basanta
 25. Basante
 26. Bashant
 27. Bassant
 28. Bazinet
 29. Becenti
 30. Bessent
 31. Beugnot
 32. Bisanti
 33. Bocanet
 34. Bossant
 35. Bozonat
 36. Bizente
 37. Beugnet
 38. Bigand
 39. Basanti
 40. Bagante