Achternaam BesarabMeer weten over de achternaam Besarab is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besarab in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besarab leven.

De Besarab achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besarab, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besarab zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besarab

Bekijk kaart van de achternaam Besarab

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besarab ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besarab draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besarab die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besarab vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besarab zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besarab onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besarab in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (812)
 2. Rusland Rusland (234)
 3. Moldavië Moldavië (154)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (86)
 5. Kazachstan Kazachstan (35)
 6. Transnistrië Transnistrië (20)
 7. Polen Polen (17)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (9)
 9. Duitsland Duitsland (8)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 11. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (4)
 12. Litouwen Litouwen (2)
 13. Denemarken Denemarken (1)
 14. IJsland IJsland (1)
 15. Turkije Turkije (1)
 16. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besarab hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besarab in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besarab de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besarab een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besarab hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besarab maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besarab veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besarab, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besarab, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besarab, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besarab met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basarab
 2. Besaraba
 3. Basaraba
 4. Bassarab
 5. Bassaraba
 6. Bojrab
 7. Boukrab
 8. Bukrab
 9. Baserba
 10. Becraft
 11. Besgrove
 12. Beshirov
 13. Biserov
 14. Bosgrave
 15. Boucharab
 16. Boujraf
 17. Bazarbay
 18. Boserup
 19. Becharef
 20. Basravi
 21. Bykarev
 22. Basirov
 23. Beecraft
 24. Bakirov
 25. Bazarbaev
 26. Beecroft
 27. Biserova
 28. Bisgrove
 29. Bouchareb
 30. Bouzriba
 31. Bujarrabal
 32. Bygrave
 33. Bagirov
 34. Buscaroff
 35. Bakrev
 36. Bakyrov
 37. Bykareva
 38. Bouakareb
 39. Bashirov
 40. Bekirova