Achternaam BescosMeer weten over de achternaam Bescos is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bescos in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bescos leven.

De Bescos achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bescos, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bescos zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bescos

Bekijk kaart van de achternaam Bescos

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bescos ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bescos draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bescos die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bescos vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bescos zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bescos onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bescos in de wereld

 1. Spanje Spanje (1330)
 2. Frankrijk Frankrijk (230)
 3. Argentinië Argentinië (226)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (64)
 5. België België (15)
 6. Engeland Engeland (7)
 7. Australië Australië (3)
 8. Mexico Mexico (3)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Canada Canada (2)
 11. Chili Chili (1)
 12. Cuba Cuba (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Peru Peru (1)
 15. Servië Servië (1)
 16. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bescos hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bescos in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bescos de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bescos een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bescos hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bescos maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bescos, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bescos, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bescos met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Becos
 2. Besos
 3. Bacos
 4. Bascus
 5. Basos
 6. Becas
 7. Becios
 8. Becis
 9. Beses
 10. Besses
 11. Bezos
 12. Biescas
 13. Bocos
 14. Boscus
 15. Bessis
 16. Bicos
 17. Bacas
 18. Baccus
 19. Baces
 20. Bachs
 21. Backos
 22. Bacus
 23. Bagos
 24. Baicus
 25. Bajos
 26. Bakos
 27. Basas
 28. Bascuas
 29. Bases
 30. Basius
 31. Basoco
 32. Bassas
 33. Bausos
 34. Beakes
 35. Becic
 36. Becius
 37. Beckes
 38. Begas
 39. Begoz
 40. Bejas