Achternaam BesosMeer weten over de achternaam Besos is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besos in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besos leven.

De Besos achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besos, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besos zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besos

Bekijk kaart van de achternaam Besos

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besos ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besos draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besos die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besos vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besos zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besos onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besos in de wereld

 1. Spanje Spanje (25)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 3. Mexico Mexico (4)
 4. Frankrijk Frankrijk (2)
 5. Filipijnen Filipijnen (2)
 6. Amerikaans-Samoa Amerikaans-Samoa (1)
 7. Chili Chili (1)
 8. India India (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Nederland Nederland (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besos hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besos in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besos de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besos een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besos enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besos veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besos, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besos, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besos, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besos met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basos
 2. Becos
 3. Bescos
 4. Beses
 5. Bezos
 6. Bacos
 7. Bagos
 8. Bajos
 9. Bakos
 10. Basas
 11. Bases
 12. Bausos
 13. Becas
 14. Becios
 15. Becis
 16. Begas
 17. Begoz
 18. Bejas
 19. Bekas
 20. Bekis
 21. Besic
 22. Besses
 23. Bigos
 24. Bocos
 25. Bogos
 26. Bugos
 27. Busus
 28. Besik
 29. Bosis
 30. Beuses
 31. Besag
 32. Bessis
 33. Bojos
 34. Bisis
 35. Bicos
 36. Basoc
 37. Basis
 38. Bacas
 39. Baces
 40. Bachs