Achternaam BesendorferMeer weten over de achternaam Besendorfer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besendorfer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besendorfer leven.

De Besendorfer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besendorfer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besendorfer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besendorfer

Bekijk kaart van de achternaam Besendorfer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besendorfer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besendorfer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besendorfer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besendorfer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besendorfer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besendorfer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besendorfer in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (161)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (144)
 3. Oostenrijk Oostenrijk (59)
 4. Hongarije Hongarije (12)
 5. Kroatië Kroatië (7)
 6. Zwitserland Zwitserland (1)
 7. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besendorfer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besendorfer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besendorfer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besendorfer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besendorfer stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besendorfer.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besendorfer veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besendorfer, zoals we kunnen zien.

 1. Bousendorfer
 2. Beckendorf
 3. Beckendorff
 4. Buckendorf
 5. Buschendorff
 6. Bassenden
 7. Baxendale
 8. Beaugendre
 9. Besand
 10. Besante
 11. Bessonet
 12. Baasandorj
 13. Besent
 14. Basandowski
 15. Basindale
 16. Basante
 17. Basantes
 18. Basned
 19. Basnet
 20. Baxendell
 21. Becenti
 22. Bechonnet
 23. Besant
 24. Beshentsov
 25. Bessent
 26. Bessonette
 27. Beugnot
 28. Bicente
 29. Bikendi
 30. Bisnette
 31. Busenitz
 32. Busnado
 33. Bicondo
 34. Bicondoa
 35. Bikondo
 36. Bikondoa
 37. Bizente
 38. Bezent
 39. Bisenti
 40. Bixente