Achternaam BesgaMeer weten over de achternaam Besga is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besga in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besga leven.

De Besga achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besga, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besga zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besga

Bekijk kaart van de achternaam Besga

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besga ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besga draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besga die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besga vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besga zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besga onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besga in de wereld

 1. Spanje Spanje (275)
 2. Argentinië Argentinië (165)
 3. België België (5)
 4. Cuba Cuba (4)
 5. Colombia Colombia (3)
 6. Engeland Engeland (2)
 7. Peru Peru (2)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 9. Chili Chili (1)
 10. Duitsland Duitsland (1)
 11. Mexico Mexico (1)
 12. Uruguay Uruguay (1)
 13. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besga hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besga in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besga de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besga een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besga enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besga stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besga.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besga, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besga, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besga met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bega
 2. Begga
 3. Besa
 4. Besca
 5. Bessa
 6. Besia
 7. Beiga
 8. Baesa
 9. Baesia
 10. Baessa
 11. Baga
 12. Bagga
 13. Basa
 14. Basca
 15. Basha
 16. Basia
 17. Baska
 18. Basoa
 19. Bassa
 20. Basua
 21. Bauga
 22. Beaka
 23. Beca
 24. Becka
 25. Beg
 26. Begay
 27. Begg
 28. Begge
 29. Beggs
 30. Bego
 31. Begu
 32. Begy
 33. Beica
 34. Beig
 35. Beigh
 36. Beika
 37. Beiza
 38. Beja
 39. Bejgu
 40. Bejja