Achternaam BescaMeer weten over de achternaam Besca is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besca in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besca leven.

De Besca achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besca, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besca zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besca

Bekijk kaart van de achternaam Besca

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besca ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besca draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besca die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besca vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besca zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besca onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besca in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (89)
 2. Italië Italië (49)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 4. Duitsland Duitsland (10)
 5. Argentinië Argentinië (5)
 6. Brazilië Brazilië (2)
 7. Roemenië Roemenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besca hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besca in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besca de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besca een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besca. Dit komt doordat de achternaam Besca vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besca hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besca maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besca, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besca, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besca met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basca
 2. Beca
 3. Beica
 4. Besa
 5. Besch
 6. Besco
 7. Besga
 8. Bessa
 9. Beuca
 10. Biesca
 11. Bisca
 12. Bosca
 13. Busca
 14. Besia
 15. Baca
 16. Bacca
 17. Baesa
 18. Baesia
 19. Baessa
 20. Baica
 21. Basa
 22. Basch
 23. Basco
 24. Bascu
 25. Basha
 26. Basia
 27. Baska
 28. Basoa
 29. Bassa
 30. Basua
 31. Beach
 32. Beaka
 33. Beascoa
 34. Bec
 35. Beccai
 36. Becce
 37. Becci
 38. Beccia
 39. Bech
 40. Beci