Achternaam BeucaMeer weten over de achternaam Beuca is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuca in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuca leven.

De Beuca achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuca, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuca zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuca

Bekijk kaart van de achternaam Beuca

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuca ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuca draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuca die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuca vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuca zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuca onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuca in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (984)
 2. Spanje Spanje (56)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (27)
 4. India India (3)
 5. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 6. België België (1)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuca hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuca in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuca de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuca een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuca. Dit komt doordat de achternaam Beuca vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Beca
 2. Beica
 3. Besca
 4. Beuck
 5. Buca
 6. Beuka
 7. Baca
 8. Bacca
 9. Baica
 10. Basca
 11. Bauch
 12. Bauck
 13. Bauga
 14. Bausa
 15. Bauza
 16. Beach
 17. Beaka
 18. Beauce
 19. Bec
 20. Beccai
 21. Becce
 22. Becci
 23. Beccia
 24. Bech
 25. Beci
 26. Beck
 27. Becka
 28. Beco
 29. Becu
 30. Becx
 31. Beech
 32. Beeck
 33. Bega
 34. Begga
 35. Beich
 36. Beika
 37. Beiza
 38. Beja
 39. Bejja
 40. Beka