Achternaam BeukaMeer weten over de achternaam Beuka is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuka in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuka leven.

De Beuka achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuka, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuka zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuka

Bekijk kaart van de achternaam Beuka

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuka ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuka draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuka die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuka vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuka zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuka onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuka in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (64)
 2. Salomonseilanden Salomonseilanden (16)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 4. Zimbabwe Zimbabwe (7)
 5. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 6. Kameroen Kameroen (4)
 7. Australië Australië (1)
 8. Polen Polen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuka hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuka in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuka de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuka een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuka enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beuka stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuka.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beuka veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beuka, zoals we kunnen zien.

 1. Beaka
 2. Becka
 3. Beika
 4. Beka
 5. Beuca
 6. Beuke
 7. Buka
 8. Bouka
 9. Bekka
 10. Buuka
 11. Bauka
 12. Baka
 13. Bakka
 14. Baska
 15. Bauga
 16. Bausa
 17. Bauza
 18. Beak
 19. Beake
 20. Beca
 21. Beck
 22. Becke
 23. Beckh
 24. Becks
 25. Beckx
 26. Becky
 27. Beek
 28. Beeke
 29. Beeks
 30. Bega
 31. Begga
 32. Beica
 33. Beik
 34. Beiza
 35. Beja
 36. Bejja
 37. Bek
 38. Bekay
 39. Beke
 40. Beko