Achternaam BeukeMeer weten over de achternaam Beuke is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beuke in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beuke leven.

De Beuke achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beuke, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beuke zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beuke

Bekijk kaart van de achternaam Beuke

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beuke ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beuke draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beuke die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beuke vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beuke zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beuke onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beuke in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (794)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (322)
 3. Nederland Nederland (20)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (19)
 5. Denemarken Denemarken (11)
 6. Kameroen Kameroen (10)
 7. Australië Australië (9)
 8. Brazilië Brazilië (2)
 9. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 10. België België (1)
 11. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 12. China China (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Schotland Schotland (1)
 15. Jordanië Jordanië (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Namibië Namibië (1)
 18. Noorwegen Noorwegen (1)
 19. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beuke hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beuke in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beuke de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beuke een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beuke enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beuke stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuke.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beuke hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beuke maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beuke, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beuke, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beuke met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beake
 2. Becke
 3. Beeke
 4. Beke
 5. Beske
 6. Beyke
 7. Bauke
 8. Beuka
 9. Baake
 10. Backe
 11. Baecke
 12. Bake
 13. Bakke
 14. Baske
 15. Baucke
 16. Bauge
 17. Bause
 18. Bauske
 19. Beak
 20. Beaka
 21. Beauce
 22. Beauge
 23. Becce
 24. Beche
 25. Beck
 26. Becka
 27. Beckey
 28. Beckh
 29. Becks
 30. Beckx
 31. Becky
 32. Beek
 33. Beeks
 34. Beese
 35. Begge
 36. Beghe
 37. Begue
 38. Beik
 39. Beika
 40. Beise