Achternaam BeshMeer weten over de achternaam Besh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besh leven.

De Besh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besh

Bekijk kaart van de achternaam Besh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besh in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (391)
 2. India India (197)
 3. Iran Iran (167)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (158)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (151)
 6. Tanzania Tanzania (85)
 7. Rusland Rusland (58)
 8. Israël Israël (55)
 9. Irak Irak (31)
 10. Egypte Egypte (16)
 11. Jemen Jemen (13)
 12. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (8)
 13. Kosovo Kosovo (7)
 14. Libanon Libanon (6)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 16. Australië Australië (4)
 17. Kazachstan Kazachstan (4)
 18. Bulgarije Bulgarije (3)
 19. Engeland Engeland (3)
 20. Canada Canada (2)
 21. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 22. België België (1)
 23. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 24. Duitsland Duitsland (1)
 25. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 26. Jordanië Jordanië (1)
 27. Kenia Kenia (1)
 28. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 29. Mauritius Mauritius (1)
 30. Maleisië Maleisië (1)
 31. Pakistan Pakistan (1)
 32. Slowakije Slowakije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besh enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besh. Dit komt doordat de achternaam Besh vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Besh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besh.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besh veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besh, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besh, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besh, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besh met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bash
 2. Bech
 3. Beish
 4. Bes
 5. Besa
 6. Besch
 7. Bese
 8. Beshe
 9. Besi
 10. Beso
 11. Bess
 12. Besu
 13. Bish
 14. Bosh
 15. Bush
 16. Besk
 17. Besz
 18. Bekh
 19. Bysh
 20. Bach
 21. Baes
 22. Baesa
 23. Baese
 24. Baish
 25. Baksh
 26. Bas
 27. Basa
 28. Basch
 29. Base
 30. Basha
 31. Bashe
 32. Bashi
 33. Basi
 34. Baso
 35. Bass
 36. Basu
 37. Beach
 38. Beaj
 39. Beak
 40. Beas