Achternaam BeskMeer weten over de achternaam Besk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besk leven.

De Besk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besk

Bekijk kaart van de achternaam Besk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besk in de wereld

 1. Turkije Turkije (79)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (31)
 3. Kameroen Kameroen (1)
 4. Algerije Algerije (1)
 5. India India (1)
 6. Luxemburg Luxemburg (1)
 7. Maleisië Maleisië (1)
 8. Filipijnen Filipijnen (1)
 9. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besk. Dit komt doordat de achternaam Besk vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besk veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besk, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besk, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besk, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besk met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beak
 2. Beck
 3. Beek
 4. Beik
 5. Bek
 6. Bes
 7. Besa
 8. Bese
 9. Besh
 10. Besi
 11. Beske
 12. Beso
 13. Bess
 14. Besu
 15. Bosk
 16. Busk
 17. Beyk
 18. Besz
 19. Baak
 20. Back
 21. Baek
 22. Baes
 23. Baesa
 24. Baese
 25. Bahk
 26. Baik
 27. Bak
 28. Bakk
 29. Bas
 30. Basa
 31. Base
 32. Bash
 33. Basi
 34. Baska
 35. Baske
 36. Basko
 37. Baso
 38. Bass
 39. Basu
 40. Beaj