Achternaam BessalemMeer weten over de achternaam Bessalem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessalem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessalem leven.

De Bessalem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessalem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessalem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessalem

Bekijk kaart van de achternaam Bessalem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessalem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessalem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessalem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessalem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessalem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessalem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessalem in de wereld

 1. Algerije Algerije (1564)
 2. Frankrijk Frankrijk (35)
 3. Frans Polynesië Frans Polynesië (18)
 4. Canada Canada (8)
 5. Mauritanië Mauritanië (7)
 6. Engeland Engeland (5)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 8. Zwitserland Zwitserland (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Rusland Rusland (1)
 11. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessalem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessalem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessalem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessalem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessalem enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessalem hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessalem maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Boussalem
 2. Bekalem
 3. Bisalen
 4. Baslam
 5. Besselman
 6. Boughalem
 7. Bousalham
 8. Boussalham
 9. Bosselin
 10. Bislim
 11. Besseling
 12. Bacalan
 13. Baslin
 14. Baslon
 15. Bassolino
 16. Becklin
 17. Beglin
 18. Beguelin
 19. Beishline
 20. Beuzelin
 21. Biglane
 22. Bisland
 23. Bislimi
 24. Bissaillon
 25. Bissland
 26. Bocalan
 27. Boisselin
 28. Bosland
 29. Bosselman
 30. Bouselham
 31. Bouslama
 32. Bousselham
 33. Bousselin
 34. Bucklen
 35. Buselham
 36. Busolin
 37. Busselman
 38. Bussolini
 39. Bousellam
 40. Baslamah