Achternaam BessedikMeer weten over de achternaam Bessedik is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessedik in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessedik leven.

De Bessedik achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessedik, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessedik zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessedik

Bekijk kaart van de achternaam Bessedik

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessedik ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessedik draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessedik die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessedik vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessedik zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessedik onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessedik in de wereld

 1. Algerije Algerije (1640)
 2. Frankrijk Frankrijk (138)
 3. Qatar Qatar (12)
 4. Canada Canada (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Jordanië Jordanië (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessedik hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessedik in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessedik de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessedik een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessedik. Dit komt doordat de achternaam Bessedik vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessedik stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessedik.

 1. Bassedas
 2. Bassedes
 3. Bessodes
 4. Basedas
 5. Bassets
 6. Bassewitz
 7. Bastek
 8. Becedas
 9. Beistegi
 10. Bestick
 11. Bestis
 12. Bestwick
 13. Bezdek
 14. Bosedas
 15. Bussewitz
 16. Bastik
 17. Besztak
 18. Biestek
 19. Basets
 20. Bastis
 21. Bastogi
 22. Becades
 23. Beistegui
 24. Bekteshi
 25. Bestagno
 26. Bestgen
 27. Bestozo
 28. Bezdicek
 29. Boscadas
 30. Bostic
 31. Bostick
 32. Bostock
 33. Bostwick
 34. Bouchdak
 35. Bustes
 36. Bzdok
 37. Beiztegi
 38. Bektic
 39. Buchtzik
 40. Bekteši