Achternaam BestgenMeer weten over de achternaam Bestgen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestgen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestgen leven.

De Bestgen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestgen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestgen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestgen

Bekijk kaart van de achternaam Bestgen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestgen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestgen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestgen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestgen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestgen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestgen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestgen in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (396)
 2. Duitsland Duitsland (149)
 3. Luxemburg Luxemburg (49)
 4. België België (41)
 5. Costa Rica Costa Rica (28)
 6. Zwitserland Zwitserland (13)
 7. Filipijnen Filipijnen (8)
 8. Nederland Nederland (2)
 9. Spanje Spanje (1)
 10. Schotland Schotland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestgen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestgen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestgen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestgen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestgen. Dit komt doordat de achternaam Bestgen vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bestgen stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestgen.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bestgen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestgen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bestgen veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bestgen, zoals we kunnen zien.

 1. Bastek
 2. Bestagno
 3. Bestick
 4. Bestis
 5. Bestozo
 6. Bustes
 7. Biestek
 8. Bastjan
 9. Bastas
 10. Bastazo
 11. Bastias
 12. Bastis
 13. Bastogi
 14. Bastogne
 15. Bastos
 16. Bastus
 17. Becades
 18. Beistegi
 19. Beistegui
 20. Bektas
 21. Bessodes
 22. Bestuzhev
 23. Bestwick
 24. Bezdek
 25. Bostic
 26. Bostick
 27. Bostock
 28. Bustios
 29. Bustos
 30. Busts
 31. Bektic
 32. Bektaş
 33. Bustica
 34. Bastik
 35. Besztak
 36. Bejtaga
 37. Bastasin
 38. Bejtja
 39. Besztyga
 40. Bustiuc