Achternaam BessellMeer weten over de achternaam Bessell is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessell in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessell leven.

De Bessell achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessell, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessell zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessell

Bekijk kaart van de achternaam Bessell

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessell ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessell draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessell die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessell vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessell zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessell onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessell in de wereld

 1. Australië Australië (689)
 2. Engeland Engeland (568)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (282)
 4. Duitsland Duitsland (43)
 5. Wales Wales (36)
 6. Canada Canada (20)
 7. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (20)
 8. Schotland Schotland (7)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (5)
 10. Brazilië Brazilië (3)
 11. België België (2)
 12. Zweden Zweden (2)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. Frankrijk Frankrijk (1)
 15. Guernsey Guernsey (1)
 16. Guatemala Guatemala (1)
 17. Ierland Ierland (1)
 18. Nederland Nederland (1)
 19. Noorwegen Noorwegen (1)
 20. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 21. Vietnam Vietnam (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessell hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessell in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessell de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessell een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessell enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bessell stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessell.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bessell hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessell maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessell veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessell, zoals we kunnen zien.

 1. Bassell
 2. Bessel
 3. Bissell
 4. Bossell
 5. Bussell
 6. Beswell
 7. Bassel
 8. Baswell
 9. Beisel
 10. Beissel
 11. Besel
 12. Beshel
 13. Bessol
 14. Bessolo
 15. Bexell
 16. Beyssel
 17. Bissel
 18. Biswell
 19. Bosell
 20. Boshell
 21. Bosswell
 22. Boswell
 23. Bushell
 24. Bussel
 25. Busselle
 26. Busselly
 27. Busselo
 28. Busswell
 29. Buswell
 30. Bysell
 31. Busell
 32. Bessala
 33. Bossele
 34. Bessola
 35. Busselli
 36. Bessil
 37. Bassill
 38. Bishell
 39. Bissill
 40. Boskell