Achternaam BexellMeer weten over de achternaam Bexell is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bexell in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bexell leven.

De Bexell achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bexell, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bexell zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bexell

Bekijk kaart van de achternaam Bexell

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bexell ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bexell draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bexell die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bexell vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bexell zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bexell onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bexell in de wereld

 1. Zweden Zweden (331)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (155)
 3. Engeland Engeland (4)
 4. Zwitserland Zwitserland (3)
 5. China China (3)
 6. Chili Chili (2)
 7. Denemarken Denemarken (2)
 8. Noorwegen Noorwegen (2)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 10. Finland Finland (1)
 11. Maleisië Maleisië (1)
 12. Portugal Portugal (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bexell hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bexell in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bexell de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bexell een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bexell enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bexell stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bexell.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bexell veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bexell, zoals we kunnen zien.

 1. Boxell
 2. Bazell
 3. Becel
 4. Becelli
 5. Begel
 6. Bejel
 7. Bekele
 8. Besel
 9. Bessell
 10. Bixel
 11. Bokell
 12. Bosell
 13. Boxall
 14. Boxel
 15. Boxill
 16. Boxwell
 17. Bozell
 18. Bysell
 19. Busell
 20. Becella
 21. Bezel
 22. Becela
 23. Beswell
 24. Bacall
 25. Bacelo
 26. Bagwell
 27. Bakel
 28. Bakely
 29. Bakewell
 30. Basel
 31. Basela
 32. Baselli
 33. Basill
 34. Bassell
 35. Baswell
 36. Bazel
 37. Bazelle
 38. Bazzell
 39. Beachell
 40. Beagle