Achternaam BestardMeer weten over de achternaam Bestard is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestard in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestard leven.

De Bestard achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestard, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestard zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestard

Bekijk kaart van de achternaam Bestard

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestard ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestard draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestard die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestard vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestard zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestard onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestard in de wereld

 1. Spanje Spanje (1315)
 2. Cuba Cuba (340)
 3. Argentinië Argentinië (186)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (157)
 5. Frankrijk Frankrijk (97)
 6. Canada Canada (91)
 7. Mexico Mexico (55)
 8. Chili Chili (45)
 9. Uruguay Uruguay (28)
 10. Paraguay Paraguay (20)
 11. Engeland Engeland (11)
 12. Venezuela Venezuela (11)
 13. Zwitserland Zwitserland (7)
 14. Puerto Rico Puerto Rico (7)
 15. Brazilië Brazilië (4)
 16. België België (3)
 17. Noorwegen Noorwegen (3)
 18. Andorra Andorra (2)
 19. Duitsland Duitsland (1)
 20. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Guatemala Guatemala (1)
 23. Jamaica Jamaica (1)
 24. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestard hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestard in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestard de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestard een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bestard enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestard. Dit komt doordat de achternaam Bestard vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bestard, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bestard, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bestard met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bastard
 2. Bestar
 3. Bustard
 4. Bastar
 5. Bastardi
 6. Bastardo
 7. Bastari
 8. Bastart
 9. Basterd
 10. Bester
 11. Bestor
 12. Bustara
 13. Bustar
 14. Bastardas
 15. Bastardes
 16. Bastardin
 17. Bastaros
 18. Baster
 19. Bastero
 20. Bastert
 21. Bastor
 22. Bastyr
 23. Beaster
 24. Besteiro
 25. Bestron
 26. Bestuer
 27. Biester
 28. Bister
 29. Boester
 30. Bosdari
 31. Boster
 32. Buster
 33. Bustero
 34. Bystry
 35. Basteri
 36. Bistra
 37. Basters
 38. Beszterda
 39. Bastaert
 40. Beuster