Achternaam BeszterdaMeer weten over de achternaam Beszterda is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beszterda in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beszterda leven.

De Beszterda achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beszterda, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beszterda zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beszterda

Bekijk kaart van de achternaam Beszterda

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beszterda ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beszterda draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beszterda die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beszterda vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beszterda zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beszterda onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beszterda in de wereld

 1. Polen Polen (650)
 2. Frankrijk Frankrijk (23)
 3. Duitsland Duitsland (12)
 4. Australië Australië (6)
 5. Canada Canada (6)
 6. Zweden Zweden (4)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (4)
 8. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 9. Spanje Spanje (1)
 10. Engeland Engeland (1)
 11. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beszterda hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beszterda in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beszterda de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beszterda een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beszterda. Dit komt doordat de achternaam Beszterda vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beszterda hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beszterda maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beszterda, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beszterda, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beszterda met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basterd
 2. Basterra
 3. Bazterra
 4. Bestard
 5. Bester
 6. Besterman
 7. Basztura
 8. Bastard
 9. Bastardas
 10. Bastardi
 11. Bastardo
 12. Baster
 13. Bastero
 14. Basterot
 15. Basterre
 16. Bastert
 17. Beaster
 18. Bechter
 19. Bestar
 20. Besteiro
 21. Bestor
 22. Bestron
 23. Bestuer
 24. Biester
 25. Bister
 26. Boester
 27. Boster
 28. Bustara
 29. Bustard
 30. Buster
 31. Bustero
 32. Busteros
 33. Busturia
 34. Bazter
 35. Basteri
 36. Bistra
 37. Bisterzo
 38. Basters
 39. Beuster
 40. Bessedra