Achternaam BestermanMeer weten over de achternaam Besterman is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besterman in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besterman leven.

De Besterman achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besterman, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besterman zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besterman

Bekijk kaart van de achternaam Besterman

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besterman ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besterman draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besterman die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besterman vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besterman zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besterman onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besterman in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (211)
 2. Zweden Zweden (71)
 3. Engeland Engeland (25)
 4. Rusland Rusland (12)
 5. Jamaica Jamaica (10)
 6. Oekraïne Oekraïne (8)
 7. Canada Canada (6)
 8. Jersey Jersey (3)
 9. Brazilië Brazilië (1)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Schotland Schotland (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. Nederland Nederland (1)
 14. Noorwegen Noorwegen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besterman hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besterman in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besterman de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besterman een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besterman enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besterman veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besterman, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Besterman, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Besterman, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Besterman met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basterra
 2. Bester
 3. Bestron
 4. Bistrian
 5. Bustraan
 6. Beszterda
 7. Bastardas
 8. Bastardin
 9. Bastarras
 10. Baster
 11. Basterd
 12. Bastero
 13. Basterot
 14. Basterre
 15. Bastert
 16. Bastron
 17. Bazterra
 18. Beaster
 19. Bestar
 20. Bestard
 21. Besteiro
 22. Bestor
 23. Bestraten
 24. Bestuer
 25. Biester
 26. Bister
 27. Bistram
 28. Boester
 29. Boster
 30. Bostron
 31. Bustara
 32. Buster
 33. Bustero
 34. Busteros
 35. Busturia
 36. Bysterbos
 37. Bystrak
 38. Basteri
 39. Bistra
 40. Bisterço