Achternaam BesteaMeer weten over de achternaam Bestea is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestea in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestea leven.

De Bestea achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestea, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestea zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestea

Bekijk kaart van de achternaam Bestea

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestea ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestea draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestea die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestea vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestea zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestea onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestea in de wereld

 1. Roemenië Roemenië (206)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 3. Duitsland Duitsland (1)
 4. Frankrijk Frankrijk (1)
 5. Griekenland Griekenland (1)
 6. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestea hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestea in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestea de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestea een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bestea stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestea.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bestea hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestea maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bestea, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bestea, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bestea met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bastea
 2. Besta
 3. Beste
 4. Bustea
 5. Bestia
 6. Basta
 7. Baste
 8. Basteau
 9. Bastia
 10. Beiste
 11. Besada
 12. Beseda
 13. Besset
 14. Best
 15. Bestow
 16. Bestue
 17. Bista
 18. Biste
 19. Bosteau
 20. Bostia
 21. Busta
 22. Buste
 23. Bustia
 24. Bustta
 25. Bekta
 26. Bejta
 27. Bosta
 28. Bastei
 29. Bastua
 30. Basdeo
 31. Baseda
 32. Baset
 33. Baseta
 34. Basete
 35. Basket
 36. Basseda
 37. Basset
 38. Bast
 39. Bastai
 40. Basti