Achternaam BetcherMeer weten over de achternaam Betcher is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betcher in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betcher leven.

De Betcher achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betcher, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betcher zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betcher

Bekijk kaart van de achternaam Betcher

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betcher ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betcher draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betcher die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betcher vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betcher zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betcher onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betcher in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1330)
 2. Polen Polen (520)
 3. Filipijnen Filipijnen (471)
 4. Duitsland Duitsland (202)
 5. Canada Canada (145)
 6. Brazilië Brazilië (89)
 7. Argentinië Argentinië (27)
 8. Australië Australië (16)
 9. Israël Israël (10)
 10. Engeland Engeland (9)
 11. Rusland Rusland (7)
 12. Slowakije Slowakije (3)
 13. Zwitserland Zwitserland (2)
 14. Noord-Ierland Noord-Ierland (2)
 15. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 16. Spanje Spanje (1)
 17. Frankrijk Frankrijk (1)
 18. Luxemburg Luxemburg (1)
 19. Mauritanië Mauritanië (1)
 20. Roemenië Roemenië (1)
 21. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 22. Turkije Turkije (1)
 23. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betcher hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betcher in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betcher de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betcher een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betcher enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betcher. Dit komt doordat de achternaam Betcher vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betcher hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betcher maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betcher, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betcher, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betcher met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batcher
 2. Betscher
 3. Bettcher
 4. Boetcher
 5. Botcher
 6. Butcher
 7. Battcher
 8. Betker
 9. Bettger
 10. Betzer
 11. Boettcher
 12. Bottcher
 13. Boutcher
 14. Butscher
 15. Baetscher
 16. Betser
 17. Butchers
 18. Botscher
 19. Batochir
 20. Batzer
 21. Bedker
 22. Betschart
 23. Bitker
 24. Bitzer
 25. Boetger
 26. Boettger
 27. Boetticher
 28. Bottger
 29. Botticher
 30. Bottjer
 31. Butchart
 32. Butzer
 33. Böttcher
 34. Bottker
 35. Butijer
 36. Butjer
 37. Botcherby
 38. Botger
 39. Butchard
 40. Betschard