Achternaam BettcherMeer weten over de achternaam Bettcher is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettcher in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettcher leven.

De Bettcher achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettcher, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettcher zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettcher

Bekijk kaart van de achternaam Bettcher

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettcher ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettcher draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettcher die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettcher vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettcher zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettcher onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettcher in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (703)
 2. Canada Canada (138)
 3. Brazilië Brazilië (123)
 4. Australië Australië (20)
 5. Polen Polen (19)
 6. Duitsland Duitsland (13)
 7. Frankrijk Frankrijk (10)
 8. Engeland Engeland (7)
 9. Rusland Rusland (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Dominica Dominica (1)
 12. Singapore Singapore (1)
 13. Britse Maagdeneilanden Britse Maagdeneilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettcher hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettcher in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettcher de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettcher een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bettcher enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bettcher veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bettcher, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettcher, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettcher, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettcher met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Battcher
 2. Betcher
 3. Betscher
 4. Boettcher
 5. Bottcher
 6. Batcher
 7. Bettger
 8. Boetcher
 9. Boetticher
 10. Botcher
 11. Botticher
 12. Boutcher
 13. Butcher
 14. Butscher
 15. Böttcher
 16. Baetscher
 17. Botscher
 18. Batochir
 19. Betker
 20. Betschart
 21. Betzer
 22. Boettger
 23. Boettiger
 24. Botteicher
 25. Bottger
 26. Bottiger
 27. Bottjer
 28. Bötticher
 29. Bottker
 30. Betser
 31. Butchers
 32. Betschard
 33. Bat-ochir
 34. Batteiger
 35. Batzer
 36. Bedker
 37. Betthauser
 38. Bitker
 39. Bitzer
 40. Bodecker