Achternaam BetchleyMeer weten over de achternaam Betchley is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betchley in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betchley leven.

De Betchley achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betchley, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betchley zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betchley

Bekijk kaart van de achternaam Betchley

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betchley ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betchley draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betchley die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betchley vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betchley zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betchley onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betchley in de wereld

 1. Engeland Engeland (219)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (89)
 3. Canada Canada (13)
 4. Australië Australië (10)
 5. Schotland Schotland (9)
 6. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Wales Wales (1)
 10. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betchley hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betchley in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betchley de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betchley een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betchley enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betchley veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betchley, zoals we kunnen zien.

 1. Batchley
 2. Batchler
 3. Batcheler
 4. Batchilly
 5. Batchlor
 6. Betzler
 7. Betzalel
 8. Batchily
 9. Badgley
 10. Batchelder
 11. Batcheller
 12. Batchelli
 13. Batchelor
 14. Batzler
 15. Bedsole
 16. Betsill
 17. Betzel
 18. Betzold
 19. Bitsilly
 20. Butzler
 21. Batchil
 22. Baticle
 23. Batzle
 24. Batchelar
 25. Bataglia
 26. Batesole
 27. Baticela
 28. Batsel
 29. Batsell
 30. Batzel
 31. Beitzel
 32. Bettaglio
 33. Bitzel
 34. Batchuluun
 35. Bitculescu
 36. Batzli
 37. Botshelo
 38. Bataglin
 39. Batselli
 40. Batcheldor