Achternaam BettaglioMeer weten over de achternaam Bettaglio is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettaglio in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettaglio leven.

De Bettaglio achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettaglio, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettaglio zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettaglio

Bekijk kaart van de achternaam Bettaglio

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettaglio ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettaglio draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettaglio die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettaglio vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettaglio zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettaglio onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettaglio in de wereld

 1. Italië Italië (279)
 2. Argentinië Argentinië (36)
 3. El Salvador El Salvador (34)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (28)
 5. Monaco Monaco (5)
 6. Canada Canada (3)
 7. Brazilië Brazilië (2)
 8. Albanië Albanië (1)
 9. Spanje Spanje (1)
 10. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettaglio hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettaglio in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettaglio de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettaglio een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettaglio hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettaglio maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettaglio, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettaglio, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettaglio met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Battaglia
 2. Battaglino
 3. Battagli
 4. Bataglia
 5. Battaglini
 6. Battaglione
 7. Bottiglia
 8. Battoglia
 9. Bataglin
 10. Badoglio
 11. Battaglieri
 12. Betzalel
 13. Battagliotti
 14. Battagliese
 15. Battigeli
 16. Bidoglio
 17. Batagelo
 18. Bedsaul
 19. Beitzel
 20. Betsill
 21. Betzel
 22. Betzler
 23. Betzold
 24. Botticello
 25. Bottigella
 26. Bottiglieri
 27. Buttiglieri
 28. Batzli
 29. Botshelo
 30. Bottaccioli
 31. Bottegal
 32. Battigelli
 33. Batselli
 34. Betchley
 35. Badgley
 36. Batcheler
 37. Batchelli
 38. Batchelor
 39. Batchilly
 40. Batchler