Achternaam BetetyMeer weten over de achternaam Betety is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betety in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betety leven.

De Betety achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betety, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betety zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betety

Bekijk kaart van de achternaam Betety

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betety ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betety draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betety die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betety vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betety zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betety onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betety in de wereld

 1. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betety hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betety in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betety de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betety een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betety enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betety, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betety, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betety met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beteta
 2. Betete
 3. Batet
 4. Betato
 5. Betit
 6. Betita
 7. Botet
 8. Boteto
 9. Butet
 10. Betito
 11. Badet
 12. Batata
 13. Batut
 14. Bedate
 15. Bitetti
 16. Bitetto
 17. Bitit
 18. Bitot
 19. Bodet
 20. Boutet
 21. Budet
 22. Butot
 23. Buttet
 24. Buthet
 25. Bedetti
 26. Batat
 27. Batita
 28. Bitota
 29. Bodeto
 30. Butita
 31. Bitati
 32. Bototo
 33. Bidet
 34. Badat
 35. Badita
 36. Badut
 37. Battad
 38. Battat
 39. Battut
 40. Baudet