Achternaam BetitMeer weten over de achternaam Betit is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betit in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betit leven.

De Betit achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betit, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betit zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betit

Bekijk kaart van de achternaam Betit

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betit ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betit draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betit die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betit vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betit zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betit onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betit in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (369)
 2. Algerije Algerije (322)
 3. Canada Canada (91)
 4. India India (21)
 5. Filipijnen Filipijnen (11)
 6. Spanje Spanje (9)
 7. Indonesië Indonesië (9)
 8. Marokko Marokko (9)
 9. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (8)
 10. Venezuela Venezuela (4)
 11. Frankrijk Frankrijk (2)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Denemarken Denemarken (1)
 14. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betit hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betit in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betit de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betit een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betit enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betit stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betit.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betit hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betit maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betit veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betit, zoals we kunnen zien.

 1. Betita
 2. Bitit
 3. Betito
 4. Batet
 5. Batut
 6. Betato
 7. Beteta
 8. Betete
 9. Betety
 10. Bitot
 11. Botet
 12. Butet
 13. Butot
 14. Batat
 15. Batita
 16. Butita
 17. Badat
 18. Badet
 19. Badita
 20. Badut
 21. Batata
 22. Battat
 23. Battut
 24. Bedate
 25. Bedaut
 26. Bidot
 27. Bitaut
 28. Bodet
 29. Boitat
 30. Boteto
 31. Boutet
 32. Boutot
 33. Budet
 34. Butaut
 35. Buttet
 36. Buthet
 37. Budot
 38. Badot
 39. Bitota
 40. Batiato